ABD Başkanı Trump: Netanyahu’ya ne yapmasını söylersem onu yapacak

Teknoloji

Moderator
6a0dbef9cb5ce15144989bec.jpg

ABD Başkanı Trump, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Trump, İran konusu hakkında, "Nasıl kazanılacağını biliyorum. Onlar bilmiyor" dedi.

Trump'ın açıklamaları şu şekilde:

Güzel bir balo salonu inşa ediyorum. Hatta çatısı da askeri amaçla kullanılacak, gerçekten çok önemli olacak. Güçlü bir askeri bölge olarak konum alacak.

'İSRAİL'DE ADAY OLSAM KAZANIRIM'

Ben, Netanyahu’ya ne yapmasını söylersem onu yapacak. Ondan ne istersem onu yapacak. Benim için iyi bir adam. Kendisi savaş zamanı başbakanı. Şu an ben İsrail’de başbakanlığa aday olsam yüzde 99 onay oranına sahip olurum. Başkanlığım bittikten sonra oraya gidip aday olsam kazanırım. Herzog, Netanyahu’ya iyi davranmıyor.İsa gelse Kaliforniya’da aday olsa kazanamazdı. Hileli seçimler yapılıyor. Demokratlar çok fazla oy alıyor. Çin’de Putin’e yapılan seremoni bana yapılandan iyi değildi.

'YAŞAYAN EN BÜYÜK BAŞKAN OLACAĞIM'

Venezuela ve İran’ı kazandık ve şu ana kadar sadece 13 kişi kaybettik. Bazı savaşlarda 100 bin insan kaybedildi. Televizyonlar sürekli “13 kişi kaybedildi” diyor. Evet, 13 kişi kaybedildi ama yaptığımız şey inanılmazdı. İran’ı resmen yok ettik. Önümüzdeki 3 yıl içinde çok güzel gelişmeler olacak. Ben yaşayan en büyük başkan olacağım.

Pakistan'dan İran'a 1 haftada ikinci üst düzey ziyaret! Tahran'da kritik zirve
Türkiye’nin de yer aldığı NATO tatbikatı için geri sayım! İspanya 1600 asker gönderecek

Geri