Tech.eu Summit London 2025, 25 - 26 Mart tarihlerinde Londra'da gerçekleşecek

Teknoloji

Moderator
2022 yılında Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlediğimiz etkinlikle birlikte başlayan Tech.eu Summit yolculuğumuz tüm hızıyla devam ediyor. 2025 yılında dördüncüsünü düzenleyeceğimiz Tech.eu Summit London 2025'in tarihleri belli oldu.

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlediğimiz Tech.eu Summit London 2024 etkinliğimiz, 1200'den fazla katılımcı ve 120 konuşmacı ile gerçekleşti. Tech.eu Summit London 2024 etkinliğimizde neler yaşandığına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim ve yatırım ekosisteminin en önemli etkinlikleri arasında yer alan Tech.eu Summit London, önümüzdeki yıl da Avrupa'nın girişimcilik başkenti olan Londra'da gerçekleşecek. Londra'nın en prestijli etkinlik lokasyonlarından biri olan Queen Elizabeth II Centre'da 25 - 26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan Tech.eu Summit London 2025, tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi 2 gün boyunca global yatırım ve girişim ekosistemini Londra'da buluşturacak.

Alanında uzman konuşmacılar, 2 gün boyunca Tech.eu Summit London 2025 sahnesinde yer alacak. Tech.eu Summit London 2025'te konuşacağımız konular arasında ise yapay zekadan finansal teknolojilere, girişimlerden oyun teknolojilerine kadar pek çok konu yer alıyor.

Tech.eu Summit London 2025 konferansımızın bilet detaylarını, konuşmacılarını ve programını ilerleyen dönemde sizlere paylaşacağız. 25 Mart tarihinde Londra'da görüşmek üzere!
 
Geri
Üst