Otomobil
Moderator
Son zamanlarda UFO dosyalarını erişime açan ABD’nin dış istihbarat teşkilatı CIA’in, uzaylıların da peşinde olduğu iddia edildi. Felsefe doktorası sahibi ve bilimkurgu yazarı Jason Reza Jorjani bu çarpıcı iddiayı, American Alchemy adlı podcast yayınında ortaya attı. Jorjani, “ABD Ordusu’nda psişik casus olarak görev yapmış emekli çavuş Lyn Buchanan bana, CIA’in uzaylı DNA’sına sahip bireyleri avlama amaçlı gizli bir programı olduğunu söyledi” dedi. Bu gizli programın, 23andMe ve Ancestry.com gibi ticari genetik test şirketlerinin veri tabanlarını incelemesine olanak tanıdığını belirten yazar, amacın DNA testlerindeki uzaylı kan soylarını belirlemek olduğunu öne sürdü.
‘Nordik’ peşindeler
Jorjani’ye göre CIA’in amacı; uzun boylu, sarı saçlı, mavi gözlü ve açık tenli İskandinav halklarına benzeyen, ufoloji literatüründe “Nordik” olarak bilinen bir uzaylı ırkıyla bağlantılı DNA soyuna sahip bireyleri bulmak. Daily Mail’in haberinde de “Paranormal askeri projelerde ‘uzaktan görü’ uzmanı olarak eğitim alan Buchanan, DNA’sı insan soyunun standart kalıplarına uymayan, ‘diğer’ veya ‘tanımlanamayan’ olarak listelenen kişilerin ABD tarafından arandığını iddia ediyor” denildi. Jorjani ise podcast’te şu iddialarda bulundu: “Buchanan’a göre, CIA’in uzaylı-insan melezlerini takip ettiğini fark eden ve ABD’nin Colorado Dağları’nda yaşayan bir grup Nordik, kendilerine zarar verilmemesi için yardım istemiş. Bu varlıklar, uzun boylu İskandinav insanlarına benzedikleri için toplum içinde hiç fark edilmiyormuş.”
‘DNA’lar genetik olarak inceleniyor’
Yazar Jorjani’ye göre, psişik çavuş Buchanan ABD’deki bir lokantada uzay kökenli üç “Nordik” ile karşılaşmış ve bu varlıkların kendi dünyalarının zalim yönetimlerinden kaçmak için bizim gezegenimize geldiklerini öğrenmiş! Jorjani, Nordiklerin nesiller boyunca dünyalılarla evlenip melez çocuklar dünyaya getirdiğini ve artık tek amaçlarının özgür bir toplumda aile hayatı yaşamak olduğunu öne sürdü. Yazar, “Artık CIA’deki eski analist Dr. Kit Green’in bu genetik test şirketlerinin veri tabanlarına erişebilen gizli bir program yürüttüğünü biliyoruz. Şirketlere başvuranların DNA’ları, insan popülasyonuna ait olup olmadıklarını belirlemek için genetik varyasyon açısından taranıyor” dedi.