Görevlerini devlet adamı gibi yaptılar

Otomobil

Moderator
69f136093f01316b72e9c66f.jpg

MÜCADELEYE DEVAM: Yaklaşık 11 saati bulan Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu toplantılarıyla önümüzdeki süreci değerlendirdik. Bundan sonrası için bir santim eğilmeden, bir kelime eksik konuşmadan, bir adım geri atmadan, milletin elimize verdiği bayrağı tüm saldırılara rağmen bırakmadan, CHP ailesinin tüm fertlerinin birbirineve Atatürk’ün emaneti Cumhuriyet’e sıkı sıkı sarıldıkları bir mücadeleyi sürdürmeye karar verdik. Mücadeleye yeni bir nefes, yeni bir inat ve inançla devam etmeye karar verdik.

DAVALAR DÖKÜLÜYOR: Siyasi davalar tel tel dökülüyor. 14 itirafçı ifadelerini geri çekti. Bu yargı çetesi ve talimat aldıkları siyasetçiler, her hukuksuzluk adımlarının not alındığını sakın unutmasın. İktidar olduğumuzda devr-i sabık yaratmayacağız. Ama haysiyet cellatlığı yapanları, kanunsuz emir verenleri, buna uyanları, verdiği kararlarla makam kapanları asla unutmayacağız.

KUTLUYORUM:O Ayaş Kaymakamı... O hadsizlik olduğunda o paylaşımı kaldırtan Ankara Valisi, Ankara Valisi gibi çalışmıştır. İçişleri Bakanı kendisinin birçok uygulaması ile ilgili eleştiri haklarım saklı olmak üzere, Ayaş Kaymakamı’na soruşturma açıp onu tenzili rütbe ile yolladığında bu vakitten sonra benim İçişleri Bakanı’na ve Ankara Valisi’ne söyleyecek bir sözüm yoktur. Görevlerini devlet adamı gibi yapmışlardır. Kendilerini kutluyorum.

4 MAYIS’TA 81 İLDEYİZ: Biz milletin ferasetine ve adaletine güveniyoruz.4 Mayıs’ta CHP 81 ilde, 973 ilçededir. Yolun sonu iktidardır, yolun sonu selamettir.

‘Ara zam zorunluluk’

ZAM PLANLANMALI:
Bu şartlarda geçim olması mümkün değil. Artık ara zam, bir zorunluluk haline gelmiştir. Mutlaka bu üç aydaki enflasyon tahribatını giderecek hem asgari ücret açısından hem de en düşük emekli maaşı ve diğer emekli maaşları açısından zam planlanmalıdır.

Geri