Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten Meclis'teki 'olaylı yemin töreni' yorumu: Yaşananlar beni üzdü, şaşkınlık yaşadım

Magazin

Moderator
698f6b222f38150126045c79.jpg

Adalet Bakanı Akın Gürlek, yeni görevi ve gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor. A Haber'e konuşan Bakan Gürlek Meclis'teki yemin töreni sırasında yaşananların kendisini üzdüğünü dile getirdi.

Bakan Gürlek'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Benim için çok farklı bir ortamdı. Önce Cumhurbaşkanımız kararname yayınladı. Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç'a gittik devir teslim töreni yaptık. Usul olarak bir yemin edilmesi gerekiyor. Önce Bekir Bozdağ'ın odasına gittim, diğer partilerin grup başkan vekilleri de oradaydı. Çok nazik bir ortam vardı. Sonrasında o olaylar gerçekleşti. Bunun örgütlü bir iş olup olmadığını bilemem ama yüce Türk Meclisi'nde bir kurum adına yemin yapıyoruz burada bu olayların yaşanması beni üzdü, şaşkınlık yaşadım.

Meclis'in bu kadar karışacağını bilmiyordum.

Trump duyurdu: ABD'nin ikinci uçak gemisi yola çıkıyor! 'İran anlaşmazsa ihtiyacımız olacak'
Dışişleri: Avrupa Parlamentosu'nda ülkemizi hedef alan asılsız iddiaları tümüyle reddediyoruz

Geri