Yapay zeka destekli metin tabanlı diyagram ve infografik üretim platformu: Diagrimo

Teknoloji

Moderator
Diagrimo, Tenorshare’ın metni doğrudan görsellere dönüştürmeye odaklanan yapay zeka aracı olarak konumlanıyor ve kullanıcıların fikirlerini diyagram, grafik veya infografik formatında hızlıca anlatmasını hedefliyor.

Platform, metni anlamlandırıp düzenli bir görsel yapıya dönüştürerek, özellikle sunum hazırlama, rapor özetleme veya eğitim içeriği üretme gibi işlerde tasarım bilgisi ihtiyacını azaltıyor. Ürünün merkezinde, metni görselleştir akışıyla saniyeler içinde diyagrama çeviren üretim katmanı yer alıyor.

Kullanıcı metnini editöre ekledikten sonra ilgili paragrafı seçip görselleştirme adımını çalıştırıyor ve sistem, içerikle uyumlu farklı stil seçenekleri arasından seçim yapmaya imkan tanıyor. Seçilen tasarım sonrasında stil değiştirme ile alternatif görünümler denenebiliyor. Böylece aynı içerik farklı anlatım formatlarına kolayca uyarlanıyor.

Diagrimo, yalnızca görsel üretim değil, aynı zamanda içerik tarafında da destek veriyor. Editörde yer alan yapay zeka asistanı, konuya göre taslak üretmeye yardımcı oluyor ve metin üzerinde netlik ile ton iyileştirme için iyileştirme gibi düzenleme seçenekleri sunuyor. Ayrıca blok ekleme akışında başlık, liste, görsel veya tablo bileşenleri dokümana yerleştirilebiliyor.

Üretim sonrası tarafta Diagrimo, şablonları güncel tutma, renk ve yerleşim düzenleme ve ekiplerle gerçek zamanlı çalışma gibi işbirliği odaklı özellikleri öne çıkarıyor. Paylaşım, bağlantı kopyalama ile hızlıca yapılabiliyor ve çıktı tarafında PNG ile PDF dışa aktarma akışı bulunuyor. Tenorshare ayrıca güvenlik ve uyumluluk tarafında SOC, GDPR, ISO, HIPAA, SSL ve CCPA uyumluluğu vurgusu yapıyor.

Fiyatlandırma tarafında ücretsiz plan günlük 100 yapay zeka kredisi ve 7 günlük sayfa geçmişi sunuyor. PNG ve PDF dışa aktarma ise filigranlı olarak gerçekleşebilir. Plus plan aylık 10 dolar veya yıllık planda aylık 7 dolar seviyesinde konumlanıyor ve aylık 10 bin kredi, 30 günlük geçmiş ve filigransız dışa aktarma sağlıyor.

Geri