Magazin
Moderator
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ünlülere yönelik ‘uyuşturucu’ soruşturması kapsamında Acun Medya Genel Yayın Koordinatörü Esat Yontunç hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Yontunç, Kıbrıs dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.
İlginizi Çekebilir
OLAYIN GEÇMİŞİ
Başsavcılık tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 8 Ekim’den bu yana çok sayıda operasyon düzenlendi.
Daha önce gerçekleştirilen operasyonlarda müzisyen, oyuncu, sosyal medya fenomeni ve iş insanı olarak tanınan birçok isim ifade vermiş, kan ve saç örnekleri alınmıştı. Soruşturma kapsamında tutuklanan şüphelilerin yanı sıra, bazı isimler adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
8 Aralık 2025'te Sarıyer, Eyüpsultan, Şişli, Üsküdar, Bakırköy ve Esenyurt'taki 7 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda oyuncu İrem Sak, sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Mümine Senna Yıldız ve şarkıcı Aleyna Tilki gözaltına alınmıştı. Şarkıcı Yusuf Güney, oyuncu Melisa Döngel de ifade ve test için örnek verdikten sonra serbest bırakılanlar arasında yer almıştı.
Öte yandan hakkında yakalama kararı bulunan Şeyma Subaşı ise ABD dönüşü gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Sadettin Saran, ‘yasadışı bahse teşvik' iddiasıyla hakim karşısında! Aylık geliri ortaya çıktı
YONTUNÇ'TAN İLK AÇIKLAMA
Yakalama kararı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Yontunç: "Hayatım boyunca bu konularla herhangi bir ilişkim olmamıştır. Alnım ak, ben kendime güveniyorum. İlk uçakla döneceğim" dedi.
Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını açıkladı