Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Haberler

Moderator
694fb407ee16fd6f938c3ec0.jpg

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, siyasi partilerimizin saygıdeğer genel başkanları, saygıdeğer hanımefendiler, yarınlarımızın güvencesi sevgili gençler, çok kıymetli kardeşlerim; sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.

Maşallah! Karşımdaki topluluğu ben bugün farklı görüyorum. Binlerce yıllık tarihiyle, zengin kültürüyle, cömert ve civanmert insanıyla gönlümüzde ayrı bir yeri olan Hatay’ımızda sizlerle bir araya gelmenin bahtiyarlığını yaşıyorum.

Sizlerin şahsında Antakya’dan İskenderun’a, Erzin’den Yayladağı’na, Reyhanlı’dan, Hassa’dan Defne’ye, Hatay’ımızın dört bir yanındaki kardeşlerime selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta, Adıyaman’da, Malatya’da ve Ankara’da, deprem bölgemizin tamamından şu anda bizleri takip eden; gözü de kalbi de Hatay’da olan tüm vatandaşlarıma buradan muhabbetlerimi gönderiyorum.

Bugün, farklı inançların, farklı kültürlerin, birbirinden kıymetli değerlerin bir arada yaşadığı Hatay’dayız. Her zaman olduğu gibi, bizleri yine hüsnükabul ile karşıladığınız için, bu güzel ev sahipliğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şu sevginiz için, şu muhteşem birlik ve beraberlik tablosu için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Depremzedelerimizin mutluluğunu paylaştığımız bu anlamlı günde, törenimizi teşrif eden tüm misafirlerimize de teşekkürlerimi ifade ediyorum.

Geri