Magazin
Moderator
HABER MERKEZİ - Survivor 2025 macerası erken biten isimlerden Pınar Saka, yarışmaya damga vuran isimlerden olmuştu. Saka katıldığu Youtube yayınında birbirinden bomba açıklamalarda bulundu.
"SEMA MAĞDURİYETTEN SORUMLU DEVLET BAKANI"
Pınar Saka eski yarışmacı Sema'yı da hedef aldı. Saka şöyle konuştu: Sema, dünyadan mağduriyetten sorumlu devlet bakanı. Hala pişman değilim, onları hak ettiğini düşünüyorum. Hayattında elde ettiği her şeyi ağlayarak elde ettiği için artık bunu kas hafızası yapmış.
İNSANLAR DOĞAL OLMALI
Bu arada benim gözümde haklı olmak, haksız olmak umurumda değil. İnsanlar orada doğal olmalı. Sen rol yapan biriysen bunu desteklemiyorum, saygıda duymuyorum.
Sema 2024'te konseye geldiği zaman Merve ve Nagihan'ın ona söylediği 'Aaa bu halin ne? Kolların tombiş tombiş yeni doğum yapıp gelmiş gibisin' dedikleri bölüm yayınlanmadığı için benim cümlem direkt geldi.
Çok hızlı bir gözlem yeteneğim var. Kimin canını yakacağımı hemen anlarım. Yakmak istersem yakarım.
İlk kez 2017'de katıldığım zaman koca koca Legoların arasında biz ne yapıyoruz hissiyatları geliyordu. Burada bana hırs hiç gelmedi.
"BATUHAN İLE ANLAŞMAM OLMADI"
Batuhan Karacakaya ile bir anlaşmam olmadı. Batuhan'ı ben çok severim. Ayrılırken de beni en iyi sen anlarsın dedi. Batuhan kendisini ortada konumlandırmak gibi istedi.
SEMA'NIN ŞAMPİYON OLMSINI İSTEMEM
Survivor'da Sema'nın şampiyon olmasını istemem.
Sıla Türkoğlu'nun yeni tatil rotası! Diziden ayrıldığı soluğu orada aldı