Magazin
Moderator
HABER MERKEZİ - 31 yaşındaki fenomen Sibil Çetinkaya, hastaneden yaptığı peş peşe paylaşımlarla sevenlerini korkuttu. Yüksek ateşi düşmeyen Çetinkaya, "Yine bu gece de hastaneden göndermeyecekler beni belli. Korkunç bir gece geçirdim yine ateşim düşmüyor. Çok yoruldum böyle olmaktan. Virüsün ne olduğunu bulamıyoruz. Yediğim bir yemekten olduğunu kesin ama sinirlerim zayıfladı. Artık damarım kalmadı kan alınacak'' mesajını paylaşmıştı.
Sinem Kobal'dan siyah beyaz paylaşım! Pozlarına beğeni yağmuru
''DEĞERLERİM İYİYE GİDİYOR''
'Değerlerim iyiye gidiyor' diyen Çetinkaya, ''Tam 2 hafta oldu bugün hastanede olmama. Ateş, halsizlik devam etse de değerlerim iyiye gidiyor. Yediğim ya da içtiğim bir şeyden değil. Bağışıklık sistemi ile ilgili bir durum geçirdiğimi öğrendik. Tedavim bir süre daha devam edecek. Eskisinden daha iyi bir enerji ile aranızda olacağım. Hemen düzelmemi beklemiyoruz ama şunu biliyorum ki hepinizi ve normal enerjimi çok özledim, halim olduğunda tekrar güncellerim'' ifadelerini kullanmıştı.
''YEDİĞİM HER ŞEY TUZSUZ''
17 gündür hastanede tedavisi devam eden fenomen, son durumuyla ilgili takipçilerini bilgilendirdi.
Çetinkaya; mesajında ''İştahım bir tık daha var gibi. Tabi yediğim her şey tuzsuz. Ama bugün canım vişne kompostosu çekti sevindim. Yanda gördüğünüz yeşil yastık uğurlu yastığım. Bebek gibi lavaboya bile onunla gidiyorum. Delirdim o kesin. En sevdiğim pijamam bugün evden geliyor mutluyum'' ifadelerini kullandı.
Güllü'nün kızı günler sonra paylaştı! 'Gidene mi yanayım, kalana mı anne?'