Jennifer Aniston ''Anne olmak istemiyor'' iddialarına sert çıktı

Yasam

Moderator
Jennifer Aniston ''Bebek istemiyor'' iddialarına sert çıktı

Friends dizisinde 10 yıl boyunca Rachel Green karakterine hayat veren Hollywood yıldızı Jennifer Aniston, yıllardır hakkında yapılan “çocuk istemedi çünkü bencil bir işkolik” iddialarına sert çıktı.

1BSN2Dx-l0C9fDYlEupGYA.jpg

Brad Pitt ile beş yıl süren evliliğiyle de sık sık gündeme gelen Aniston, Harper’s Bazaar UK dergisine verdiği bir röportajda, aile kuramamasının arkasındaki gerçekleri paylaştı. “İnsanlar son 20 yıldır aile kurmak için neler yaşadığımı bilmiyorlar çünkü çıkıp da sağlık sorunlarımı anlatmıyorum. Bu kimseyi ilgilendirmez” diyen Aniston, kamuoyunda oluşan yanlış algıyı düzeltme ihtiyacı hissettiğini ifade etti.
RX8-4TUOL0Kyp13gmhqdJg.jpg

Aniston, sözlerine “Bebek istemiyormuşum, çünkü bencil ve işkolikmişim… Bir noktadan sonra bunları duymazlıktan gelemiyorsun. İnsanım sonuçta. Hepimiz insanız'' şeklinde devam etti. Tüp bebek (IVF) tedavisi gördüğünü belirten ABD'li oyuncu, ''Keşke daha genç yaşta yumurtalarımı dondurmuş olsaydım'' dedi. Bu süreci “zorlu bir yolculuk” olarak tanımlayan yıldız isim, pek çok başarısız deneme yaşadığını ve çeşitli yöntemlere başvurduğunu anlattı: “IVF yaptırdım, Çin çayları içtim, ne varsa denedim. Elimden gelen her şeyi yaptım.”
RdwF2NfjXUC-XksWcPjZPw.jpg

Brad Pitt ile yollarını 2005 yılında ayıran Aniston, o dönemde aktörün Mr. Mrs. Smith filminde Angelina Jolie ile tanışmasının ardından ayrılıklarının gerçekleştiğini söyledi. Ancak, Pitt’in onu çocuk istemediği için terk ettiği iddialarını “tamamen yalan” olarak nitelendirdi.
DN6_xqaZnEyaT3tOYeZdzQ.jpg

Brad Pitt’ten sonra Justin Theroux ile aşk yaşayan Aniston, Theroux ile 2017 yılında yollarını ayırdı. Aniston, “Geçmişte çok zor şeyler yaşadım ama bunlar olmasaydı, bugün olduğum kişi olamazdım,” diyerek yaşadığı acı tecrübelerin kişisel dönüşümüne katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

Geri