Emily in Paris'teki hikayeleri gerçek oldu! Ayrıldılar

Magazin

Moderator
68e62be7af6c89f5a1fab9c9.jpg

HABER MERKEZİ - Emily in Paris’in setinde filizlenen aşk, gerçek hayatta mutlu sona ulaşamadı. Mindy ve Nico karakterlerine hayat veren Ashley Park ile Paul Forman, yaklaşık iki yıldır süren ilişkilerini noktaladı.

Geçtiğimiz sezon dizideki karakterleri de yollarını ayırmıştı. Şimdi aynı senaryo adeta gerçeğe dönüştü. PEOPLE dergisi, çiftin ayrılığını doğrularken hayranları “Hayat sanatı taklit ediyor” yorumları yaptı.

İpek Yazıcı 24 oldu! Yeni yaş dileğiyle dikkat çekti

SETTEN SEVGİLİYE, SEVGİLİDEN ESKİYE

Park ve Forman ilk kez Ekim 2023’te el ele görüntülenmiş, ilişkilerini ise 2024 Ocak ayında sosyal medya paylaşımlarıyla duyurmuşlardı. İkilinin birlikte olduğu dönemde sık sık romantik pozları gündeme gelmişti.

Ashley Park, geçtiğimiz aylarda yaşadığı ciddi bir sağlık problemi sonrası yaptığı paylaşımda, sevgilisi Forman’a teşekkür etmişti. “Korkularımı yatıştırdın, üç yabancı ülkede hastanelerde yanımdan ayrılmadın. Seni seviyorum Paul.” sözleriyle kalpleri ısıtan Park, o günlerde ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu göstermişti.

Ancak görünüşe göre bu bağlılık uzun sürmedi. Çifte yakın kaynaklar, ayrılığın “sessiz ve olgun bir şekilde” gerçekleştiğini belirtiyor.

Fahriye Evcen ve oğlu Kerem'den yeni kare

“DÜNYANIN EN ŞANSLI ADAMIYDIM”

Paul Forman, Ağustos 2024’te Los Angeles’taki Emily in Paris sezon galasında, “Dünyanın en şanslı adamı gibi hissediyorum” sözleriyle sevgilisine övgüler yağdırmıştı. “Ashley çok cömert, çok destekleyici biri. Onunla çalışmak bile büyük bir şans.” demişti.

Bugün ise o sözler, sosyal medyada hüzünlü bir anı olarak hatırlanıyor.

Geri