Tehdit edilen Özgül Çetin’in çığlığı: Yaşamak istiyorum

Haberler

Moderator
68b776329d6a4a4255498c24.jpg

‘Can güvenliğim yok’

Milliyet’e konuşan Çetin, şikayetlerinin dikkate alınmadığını ileri sürerek şunları söyledi: “Bu şahıs sahte hesaplardan yazmaya devam ediyor. En son ‘Hande Çetin’ ismiyle açtığı sosyal medya hesabından annemin mezarını parçaladığını söyleyerek mesaj gönderdi. Bunun üzerine mezarlığa gittim, annemin mezarını parçalanmış halde gördüm. Bu şahsın yaptığından eminim. Şahıs beni ve ailemi, kız kardeşimi öldürmekle tehdit ediyor. Can güvenliğim yok. En son şikayetimi 4 gün önce yaptım, ancak tehditleri sürüyor. Yalnızca onda bulunan kişisel fotoğraflarımı da paylaşıyor. Surlarda öldürülen İkbal’in yaşadıklarının aynısını yaşıyorum ve aynı şekilde tehdit ediliyorum, sonumun da öyle olmasını istemiyorum ben yaşamak istiyorum.”

‘29 kez şikayet ettim’

29 farklı şikayeti bulunduğunu belirten Özgül Çetin,şikayet tutanağında şu ifadelere yer verdi: “Halil Çankaya benim eski erkek arkadaşımdır. Kendisiyle 2 aylık bir birlikteliğimiz oldu, yaklaşık bir ay önce başkalarıyla ilişkisi olduğunu öğrendiğim için ayrıldım. Ancak Halil sürekli bana ait telefon numaramı kullanarak WhatsApp ve Instagram üzerinden ‘halilcankaya00’ isimli sahte hesaptan bana mesajlar gönderiyor. Bana ‘Seni rezil edeceğim, kardeşini öldüreceğim’ şeklinde tehdit ve hakaret içerikli mesajlar atıyor. Ayrıca bana ‘Senin uygunsuz videolarını yayacağım’ diyerek tehdit ediyor. Mahkemeden uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen tehdit etmeye devam ediyor.”

Bursa'da can pazarı: Yangından kaçmak için 3. kattan atladılar
Ankara Valiliğinden kent genelinde hissedilen is kokusuna ilişkin açıklama

Geri