Survivor Haberleri: Survivor Sema Aydemir elendi! Son sağlık durumu nasıl?

Magazin

Moderator
683fe60a651bfdc11b9b49d4.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor'da dev finale adım adım gidilirken yaprak dökümü devam ediyor. 27 Mayıs akşamı Survivor'da sürpriz bir eleme gecesi yaşanmıştı. Survivor'da haftanın eleme adayları Aycan Yanaç, Hikmet Tuğsuz, Adem Kılıçcı ve Sema Aydemir olmuştu.

Gamze Özçelik ve eşi Reshad Strik peş peşe paylaştı! '1. yıl kutlamaları başlasın'

SURVİVOR'DA SÜRPRİZ VEDA

Survivor 2025'te düello finalinde takım arkadaşı Aycan Yanaç'a yenilen Sema Aydemir, 27 Mayıs akşamı Survivor'a yarışmaya veda etti.

683fe6b5651bfdc11b9b49db.jpg

''AYLARCA BU BACAKLA YARIŞTIM''

Yarışmaya veda eden Sema, sakatlığıyla ilgili; ''Diz iç yan bağımın yarısı yırtılmış ve menisküsüm zedelenmişti. Her oyuna girmeye çalıştım. Ekrana oyun seçiyor olarak yansıdı. 3-4 haftalık raporum vardı. Oynamasam oluyordu. Aylarca bu bacakla yarıştım. Değmiş mi, çok da değmemiş.'' diye konuşmuştu.

Seda Bakan'dan Hadise sorusuna kaçamak yanıt! 'Kendi hayatımla ilgileniyorum'

YİĞİT POYRAZ AÇIKLAMASI

Sema Aydemir, Poyraz ile Volkan arasındaki şaibeli düello gecesi hakkında da açıklamalarda bulunmuştu.

Aydemir; ''Poyraz’ın kesinlikle doğru söylediğine inanıyorum. Oyun bitince ne oldu dedik. Şoka girdik hepimiz, inanamadık. Poyraz, en azından onlara çok yakın olduğu için Volkan’a güvenmemeliydi. Poyraz’ın bunu hak ettiğini düşünmüyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

683fe6c8651bfdc11b9b49dd.jpg

SAKATLIĞI NE DURUMDA?

Yarışmada peş peşe sakatlık yaşayan Survivor Sema, Instagram hesabından yeni açıklamalar yaptı.

683fe79a651bfdc11b9b49e8.jpg

Sakatlığı ve tedavisi hakkında bir video yayımlayan Aydemir şöyle konuştu:

Alıntı Metni

Geri