Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce daha ilk bölümünde izleyenleri şoka uğrattı! Meğer Merve ile Sahra anlaşmalıymış

Magazin

Moderator
65cbc330f974e2765d47fc86.jpg

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'yı buluşturan D Media imzalı Senden Önce dizisi'nin ilk bölümü yayınlandı. Hakan, eşi Merve ile yaşadığı sorunlarla boğuşurken iş gezisine gidiyor. Sahra ise Hakan’ın havaalanında tesadüfi bir şekilde karşılaştığı ve ilişki yaşadığı bir diğer kadın olarak izleyicinin karşısına çıktı.

İş insanı olan Hakan, iş gezisinde küçük bir aşk kaçamağı yaptı ve koca bir bela aldı başına.

65cbc4a7f974e2765d47fc91.jpg


MERVE GÖZYAŞLARIYLA DURUMU ANLATTI

"Ben bir çocuğum olamayacağını öğrendim Hakan, sana bir aile veremeyeceğimi öğrendim. Tanıştığımız günden beri çocukları çok sevdiğini, bir oğlun olsun istediğini biliyorum. 4 ay önce öğrendim. Kaç doktora gittim, kaç hastaneye gittim hepsi aynı şeyi söyledi. Ben ömrümün sonuna kadar seninle yaşarım, sen yapabilecek misin? Korktum, beni terk edeceksin diye söyleyemedim. Çok istedim beceremedim. Hakan Ne olur beni bırakma" dedi. Hakan da seni canımdan bile çok seviyorum seni hiçbir zaman bırakmayacağım diye karşılık verdi.

65cbc409f974e2765d47fc8c.jpg


Yan odada balkonda Sahra'nın izlediğini gören ve Hakan'a çaktırmayan Merve aşk dolu sözcükler kullanarak Sahra'ya resmen nispet yaptı.

65cbc339f974e2765d47fc88.jpg


MEĞER ANLAŞMALILARMIŞ

Sahra ile Merve otelin saunasında bir araya geldi ve buradaki gizli konuşmaları izleyicileri şaşkına çevirdi. Sahra "Ben de iş için gelmiştim ama sinsi kadın buna mani oldu. Bu şekilde anlaşmamıştık, her şeyi planladık. Söz vermiştik birbirimize. Bırakmayacağız dedik. Sen de bunu kabuk ettin. Neden geldin. Aşk bize göre değil minik kelebeğim gidiyoruz. Hakan'ın diğerlerinden hiçbir farkı yok oyun bitti. Eşyalarını topluyorsun ve gidiyorsun" dedi.

Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce başladı! 'Çok sürprizli bir hikaye bekliyor'
Nilperi Şahinkaya'dan 'Senden Önce' açıklaması: Harika bir dizi izleyeceğiz!
 
Geri
Üst