Prensi cinsel istismarla suçlayan Epstein kurbanı kaza geçirdi! '4 gün ömrüm kaldı'

67eb9493e7534096f2e9110d.jpg

Dünyanın en güçlü adamlarından bazılarını seks ticareti yapmakla suçlayan Jeffrey Epstein'ın en önde gelen kurbanı Virginia Giuffre trafik kazası geçirdi.

41 yaşındaki üç çocuk annesi kadın, morluklarla kaplı, hastane yatağında çekilmiş hırpalanmış bir fotoğrafını paylaştı.

Bir otobüsün aracına çarpmasının ardından böbrek yetmezliği çektiğini ve yaşamak için sadece birkaç günü kaldığını söyledi

"Doktorlar bana 4 gün verdi, özel bir üroloji hastanesine naklettiler. Gitmeye hazırım ama önce son kez bebeklerimi görmek istiyorum" dedi.

Kazanın tam olarak nerede gerçekleştiği ve kazanın arkasındaki koşullar henüz bilinmiyor ancak Seks skandalının anlaşmayla sonuçlanması sonrası kameralardan uzak duran Giuffre, eşi ve üç çocuğuyla Avustralya'ya yerleşmişti.

Giuffre, davadan kazandığı parayı da Epstein'ın kurbanlarına yardım için kurulan Speak Out, Act, Reclaim derneğine bağışladı.

67eb94a5e7534096f2e9110f.jpg

BABASININ KAZADAN HABERİ YOKMUŞ

Giuffre'nin babası Sky Roberts , kızına desteğini dile getirirken, paylaşımı yapana kadar kazadan habersiz olduğu ortaya çıktı.

"Kızım Virginia, seni seviyorum ve uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmen için doğru tedaviyi alman için dua ediyorum" yorumunu yaptı.

'İNGİLTERE PRENSİ ANDREW'LA CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEYE ZORLANDIM'

ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'ın kurduğu ve ünlü isimlerle anılan fuhuş ağının kurbanı olduğunu söyleyen Giuffre, reşit olmadığı dönemde İngiltere Prensi Andrew'la cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını öne sürmüştü.

2001-2002 arasında Londra, New York ve ABD Virjin Adaları'nda Epstein'ın şahsına ait bir adada, Prens Andrew ile cinsel ilişkiye girmeye zorlandığını savunan Giuffre, daha sonra milyonlarca dolarlık anlaşma karşılığında suçlamaları geri çekmişti.

67eb94b4e7534096f2e91111.jpg

Anneye korkunç plan! Önce baltayla öldürmek istedi, sonra evi yaktı

Geri