Magazin
Moderator

HABER MERKEZİ - Ses Türkiye 2025 yarışmasında jüri koltuğunda yer alarak büyük bir sürpriz yapan ünlü şarkıcı Melike Şahin, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da haberlere konu olmaya devam ediyor.Konser turnesinde birçok şehri adım adım gezen şarkıcı, yazın İstanbul Harbiye Açıkhava'da verdiği konserden bir bölümü sevenleriyle paylaştı.
Magazin dünyası bu aşk iddiasını konuşuyor! Su Burcu Yazgı Coşkun ve Kenan Yıldız sevgili mi?
AYLAR SONRA PAYLAŞTI
Harbiye'de üst üste çıkma başarısı gösteren Melike Şahin'in konser biletleri günler öncesinden tükendi.
Geçtiğimiz yaz da Harbiye'de konser veren ünlü isim, sahnede duygusal anlar yaşadığı görüntüleri uzun süre sonra Instagram hesabından paylaştı.

SEVENLERİNDEN ALKIŞLI DESTEK
Şahin, konserde 'Durma Yürüsene' şarkısını söylerken duygusal anlar yaşayarak ağladı.

Şarkıya devam etmekte güçlük çeken şarkıcıya izleyenlerden alkışlı destek geldi. Sevenlerinin büyük desteğiyle şarkısını bitiren Şahin, şarkının sonunda ayakta alkışlandı.
Survivor'da dokunulmazlık heyecanı! Eleme potasına giren isim belli oldu
''ÇOK DUYGULANIYORUM''
Ünlü isim, o anları sosyal medya hesabından; ''Belki de yarısında ağladığım ve şarkımı söyleyemediğim için bu performansı hiç yayınlamamalıydım ama yayınladım. Durma Yürüsene'nin yeri bambaşka. bazen çok duygulanıyorum, bazen de çok güçlü hissediyorum söylerken. Geçen yılki harbiye serimizden bu performansta iki hâlim de var. Bu videoyla kendime bir not düşmek isterim: ikisine de yer var, ikisi de içimde'' söyleriyle yayınladı.

Şahin'in duygulandıran gönderisine takipçilerinden kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.
Tanyeli'nin eşinden yürek yakan paylaşım! '1 haftan oldu bile'