ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 113. ÖGG - 89. Yenileme Eğitim sınavı sonuçları

Haberler

Moderator
ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 113. ÖGG - 89. Yenileme Eğitim sınavı sonuçları

EGM Özel Güvenlik Görevlisi 113. Temel Eğitim ve 89. Yenileme Eğitimi sınavı 9 Şubat tarihinde yapıldı. Sınavın ardından puanlarını öğrenmek isteyen adaylar 113. Özel Güvenlik sınav sonuçları araştırmasına başladı. Peki, ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

LoVVJFVBBk2ZsKp4NrglVA.jpg

113. Özel Güvenlik (ÖGG) Temel Eğitim ve 89. Yenileme Eğitim sınavı sonuçlarına dair bekleyiş başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından düzenlenen sınavda adaylara 100 çoktan seçmeli soru soruldu. Şimdi ise EGM tarafından açıklanacak sonuçların tarihi merak konusu oldu.
vzX9UdGaEkOoxP40Yc-VGQ.jpg

ÖGG sınav sonuçlarının 28 Şubat 2025 tarihinde belli olması bekleniyor.ÖGG sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet adresinden T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilebilecek.
N_HqDzc_hEC0GXorKJJaxg.jpg

Adaylar yazılı sınav sonucuna 03-05 Mart 2025 tarihleri aralığında itiraz edebilecek.

Geri