Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi somut adım atıyor: 46 pozisyonla ilgili dosya TFF'ye teslim edilecek

Spor

Moderator
Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi somut adım atıyor: 46 pozisyonla ilgili dosya TFF'ye teslim edilecek

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi TFF'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Daha önce TFF'ye çağrı yapan sarı kırmızılı ekip 46 pozisyonla ilgili dosyayı federasyona teslim edecek.

iLsv9kVwC06WuoG_T-DnLw.jpg

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi somut adım atıyor. Taraftarı önünde ezeli rakibini yenerek puan farkını açmak isteyen Galatasaray, TFF'ye çıkarma yapacak.
KZLdnJ7Q4kG4I4X923LoGg.jpg

Sarı-kırmızılılarda, kulüp genel sekreteri ile Eray Yazgan ile bir grup yöneticinin Riva'ya gitmesi bekleniyor.
6euitI9NY0-Zrpd3kxESbg.jpg

Sarı-kırmızılı yöneticilerin TFF ziyaretinin nedeni ise kulübün daha önce VAR konuşmalarının açıklanmasını istediği 46 pozisyonla alakalı olacak.
onc1W1wsm0KRA4kvPYSiBw.jpg

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray, bu pozisyonlarla ilgili hazırlanan dosyayı TFF'ye verecek.
FJRJ0uWH-0SXirDR8BwT7g.jpg

Galatasaray böylece kayıtların açıklanması için TFF'ye resmi başvuruda bulunmuş olacak.Derbi 24 Şubat Pazartesi günü RAMS Park'ta oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Geri