Masterchef'te ilk 6'ya giren beşinci isim belli oldu! Onur gözyaşları içinde kaldı

Magazin

Moderator
6765d09030363706df9711fc.jpg

Masterchef Türkiye'de kıran kırana bir mücadele vardı. İlk 6'ya kalan beşinci isim belli oldu. Şefler tercih yapmakta hayli zorlandı. İlk turda yarışmacılardan eski yarışmacılardan Dilara Başaran'ın kaşık almış tabağı 'Eminönü' istendi. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

6765d07430363706df9711f6.jpg

Eda, "Mutluyum, bu haftalar hayır olsun ama geçemiyorum yine de mutluyum. Umut var. Hayırlısı neyse o olacak. O yüzden içim rahat. Elimden geleni yapıyorum. İnşallah güzel bir oyun." dedi.

Dünyaca ünlü mankeni kimse tanıyamadı! 'Elton John' oldu 51 yıl sonra yeniden çekildi

6765d07f30363706df9711f8.jpg

Erim, "Çok mutluyum, gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor. Şu kadroda bu yaşta başarı sağlamak benim için çok büyük bir şey. Açıkça konuşmak gerekirse bunu ben de tahmin etmiyordum. Bir yerlerde belki tökezlerim diye düşünüyordum." şeklinde konuştu.

Hadise, Aleyna Tilki iddialarına son noktayı koydu! 'Ne güzel yazmışsın...'

6765d08930363706df9711fa.jpg

Onur, "Ben stres alırım 10-15 dakika. Hayatta beni üzecek tek şey belirli bir noktada ailemin kaybıdır. Beni üzebilecek tek şey odur. Olmazsa tekrardan deneyeceğiz, elimden gelenin en iyisini vereceğim." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Fenomen Neşe Özkan'ın vefatından sonra eşinden ilk açıklama! 'Kamera kayıtları mevcut'
Enerjik ve fit görünümün sırrı ortaya çıktı! Mutlaka kulisinde bulunuyor

Geri