6 aylık hamile olan Zeynep Sever Demirel kaç kilo aldığını açıkladı!

Magazin

Moderator
673eaea8784fa370e2d214d4.jpg

2010 yılında evlenen Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel çifti 3. kez anne baba olmaya hazırlanıyor. Yade ve Yeda adında iki kızları olan ünlü çift, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde kızlarıyla Maldivler'e giden Zeynep Sever Demirel, hamileliği boyunca kaç kilo aldığını açıkladı.

Lindsay Lohan'ın son hali şoke etti! 'Sadece cildime bakıyorum'

6 aylık hamile olan ünlü isim, "Bu aralar giyecek bir şey bulamıyorum. Normalde Volkan'ın (Demirel) kıyafetlerini giyiyorum. Onun gardırobu ile idare ediyorum" dedi.

Programa başlayan oyuncu, "Umduğumuzdan iyi gidiyor. Devamı gelecek" diye konuştu. Futbolcu eşlerini ağırlayan Demirel, "Bence futbolcular arasında saha içinde kavga oluyor sonra arkadaş olmaya devam ediyor. Benim sıkıntı yaşadığım biri olmadı" açıklamasını yaptı.

673eaee9784fa370e2d214d6.jpg

Üçüncü çocuğunun cinsiyetini açıklarken eşi Volkan Demirel'in yüz ifadesinin gündem olmasına oyuncu, "İki kızdan sonra farklı cinsiyet istemişti. Hamile olduğumu öğrendikten birkaç gün içinde babası vefat edince herkeste öyle beklenti oldu. Cinsiyeti ne olsa seveceğiz. Biz üç kız kardeşiz. En küçüğü ben olacağım için küçük Zeynep geliyor gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

673eaf09784fa370e2d214d9.jpg

Hamileliklerinde çok kilo aldığını belirten oyuncu, "Çok kilo aldım. Normalde çok yemek yiyemiyorum. Hamilelikte tutamıyorum kendimi... Bunda altı ay olmasına rağmen 11-12 kilo aldım" dedi. Demirel, kürkünün gerçek olmadığını belirtti.

Geri