Magazin
Moderator
Instagram'da 423 milyon takipçisi olan dünyaca ünlü yıldız 32 yaşındaki Selena Gomez manşetleri süslemeye devam ediyor. Çok genç yaşta şöhrete kavuşan Gomez şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinde hızla ilerlemeye devam ediyor.
Sosyal medyayı sık kullanan ünlülerden olan Gomez, zaman zaman sosyal medya detoksu yaparak hesabını dondurma kararı almıştı.
BÖBREK NAKLİ OLMUŞTU
2017 yılında ciddi sağlık sorunları yaşayan yıldız şarkıcı böbrek nakli olmak zorunda kalmıştı.
2017’de yakın arkadaşı Francia Raisa, Gomez’e böbreğini vermişti. İkilinin hastane odasındaki paylaşımına beğeni ve yorum yağmıştı.
Son zamanlarda kariyerinin zirvesini yaşayan Gomez, şarkıcılıktan ziyade oyunculuğa ağırlık vermiş durumda.
Gomez, Hollywood’un usta isimleri Steve Martin, Martin Short ve Meryl Streep ile başrolünü oynadığı Only Murders in the Building dizisi izlenme rekorları kırıyor ve ödülleri topluyor.
Selena Gomez’in milyarlık hikâyesi
FİLMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Selena Gomez, Only Murders in the Building dizisinden sonra Emili Perez filmiyle de büyük ilgi gördü.
Başrolünde oynadığı Emilia Perez filmi de eleştirmenlerden tam not alan Selena Gomez mayıs ayında Cannes Film Festivali’nde ekip arkadaşlarıyla birlikte en iyi kadın oyuncu ödülüne de uzanarak kariyerinin en büyük başarısını yaşamıştı.
32 yaşındaki şarkıcı ve 36 yaşındaki müzik yapımcısı 2023 yılının aralık ayında ilişkilerini açıklamıştı.
Bir yıldan fazladır müzik yapımcısı Benny Blanco ile büyük bir aşk yaşayan Gomez aradığı mutluluğu buldu.
Benny Blanco, Selan Gomez ile yaşadığı aşk sayesinde ününe ün kattı.
''SEVGİLİMLE GURUR DUYUYORUM''
36 yaşındaki ünlü yapımcı PEOPLE dergisinin “2024 Yaşayan En Seksi Erkek Ödülü” için adaylardan birisi oldu.
Sürpriz adaylık sonrası Selena Gomez, 'Sevgilimle gurur duyuyorum'' açıklamasında bulundu. Dedikodulara göre çiftin evlenmesi her an olabilir.
Yeşil ışık yaktı! Barış Arduç'tan Meryem Uzerli hayranlarını heyecanlandıran açıklama
Selena Gomez, sevgilisi Benny Blanco'nun PEOPLE dergisiyle ile yaptığı röportajdan bir fotoğraf paylaştı.
“Beni sadece koşulsuz sevmekle kalmıyorsun... Bana her zaman Taco Bell Meksika pizzamı getiriyorsun,” diye yazan Gomez, Instagram Hikayeleri'nde 36 yaşındaki Blanco'nun bir yemek masasında uzanırken ve fast food yemeğinin kendi versiyonunu ortaya koyarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
HİÇ OLMADIĞI KADAR MUTLU
“Senin karşında oturup da yaptığın her şeye delicesine aşık olmamayı hala çözemedim” yazan Selena Gomez, Benny Blanco’nun kendisini “olduğu gibi” kabul eden, hiç değiştirmeye çalışmayan ve iyi kötü her şeyiyle kucaklayan bir sevgili olmasıyla hayatında şimdiye kadar hiç görmediği bir mutluluk yaşadığını söylüyor.
Yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler ünlü oyuncuyu tanıyamadı
2023'ten beri Gomez'le aşk yaşayan Benny Blanco da ondan en iyi arkadaşım diye bahsederek “Ben gerçek bir sabah insanıyım. Sel ile geçirmeyi en sevdiğim zaman bu çünkü ikimiz de çok erken kalkıyoruz. Dünyanın geri kalanı uyanmadan önceki anımız gibi. Dünyadaki her şeyi birlikte yapabildiğim gerçek bir en iyi arkadaşım var ve her gün hayatımın en güzel günü” diye konuşmuştu.