‘Hikâyede kilit noktalar var’

Magazin

Moderator
66e9f084895b4ee3914e5253.jpg

İmkânsız bir aşk ile güçlü aile bağlarını karşı karşıya getiren ‘Güzel Aşklar Diyarı’nın yayın tarihi belli oldu. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği proje, 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek. Oyuncu kadrosu, hikâyesi ve mekânlarıyla dikkat çeken dizide, genç yaşına rağmen birçok yapımda yer alan Özgür Emre Yıldırım (40) da rol alıyor. Cihangir Alaca’yı canlandıracak oyuncu, “Cihangir’in kara mizah yapan, ironik bir tarafı olmasını istiyorum. Benim böyle bir tarafım var. İroni ve kara mizah severim” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, dedesini çok

küçük yaşta kaybettiğini anlatarak, “Dedelerimin eksikliğini hissederim ancak; babamla ve ailemle ilişkilerim çok güçlüdür. Anne, baba, kardeş böyle sımsıkı ve sıcak bir aileyizdir. Cihangir hırsları için belki sevdiklerini göz ardı edebilecek bir karakter olsa da ben bunu yapamam” diye konuştu. Dizinin en güçlü yanının draması olduğunu vurgulayan oyuncu, “Güzel Aşklar Diyarı’nda bizi şaşırtan hikâyeler ve karakterler olacak. Kimden ne çıkacağını tahmin edemeyeceğimiz bir durum var. Hatta hikâyede bazı kilit noktalar var” dedi.

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu dizide; Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli ve Özgür Emre Yıldırım gibi isimler alıyor.
 
Geri
Üst