‘Harbiye benim için önemli'

Magazin

Moderator
66b537ea6244f026b986e9e0.jpg

SEÇKİN ŞENVARDAR- Aşkın Nur Yengi, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. BKM organizasyonu ile DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında ‘Aşkın Nur Yengi Senfonik' isimli konseri için izleyiciyle buluşan sanatçıya, 42 kişiden oluşan Pera Filarmoni Orkestrası ile birlikte 50 müzisyen eşlik etti. Yengi, “Harbiye hayatımda önemli bir yere sahip. 1990 yılında ilk çıktığım konser Harbiye'ydi. 10 şarkım vardı. Finalde seyirciler memnundu ama sahneye yastık atmaya başladılar ve beğenmediklerini düşünüp, korkmuştum. İstek için yastık atmışlar. Sonra çıkıp 10 şarkı daha söyledim. Başka şarkım olmadığım için aynılarını söyledim” ifadelerini kullandı.

66b538126244f026b986e9e2.jpg

Sezen Aksu'nun söylediği ‘Ünzile' parçasını seslendiren sanatçının yanı başında çocuk gelin vardı. Sanatçı, konuklarını her parçasında aşkın izlerini taşıyan ve senfoni rüzgârları eşliğinde zamanda yolculuğa çıkardı. Kendisini izlemeye gelen Haluk Bilginer ve kızı Nazlı hakkında da konuşan Yengi, “Kızımın ve babasının burada olması benim için ayrı bir heyecan. Onlar bana alışkınlar ama ben de onlara alışkınım. Tabii ki heyecanım var. Beni asıl heyecanlandıran seyircinin kalabalığı” açıklamasını yaptı. Nazlı Bilginer, “Annemi izledikçe gözlerim doluyor. Muhtemelen bugün de gözlerim dolar” dedi.

Geri