Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan karne paylaşımı

Haberler

Moderator
666c07d55a126249b4090c27.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından, "Bugün tamamlanan eğitim-öğretim yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Karne sevinci yaşayan yavrularımızı, gençlerimizi tebrik ediyor; aileleriyle ve arkadaşlarıyla keyifli, verimli, güzel bir yaz tatili diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bugün tamamlanan eğitim-öğretim yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Karne sevinci yaşayan yavrularımızı, gençlerimizi tebrik ediyor; aileleriyle ve arkadaşlarıyla keyifli, verimli, güzel bir yaz tatili diliyorum. pic.twitter.com/YyCjMQZ1Ew

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) June 14, 2024

EMİNE ERDOĞAN'DAN KARNE ALAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle karne alan öğrencilerin sevincini paylaştığını belirterek, "iyi tatiller" dileğinde bulundu.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Emine Erdoğan mesajında, "Karnelerini alan tüm öğrencilerimizin sevincini canıgönülden paylaşıyor, her birine iyi tatiller diliyorum. Bir eğitim-öğretim yılını daha başarıyla tamamlayıp ideallerine adım adım yaklaşıyorlar. Geleceğimizin teminatı, umudumuz evlatlarımızın yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.

Karnelerini alan tüm öğrencilerimizin sevincini canıgönülden paylaşıyor, her birine iyi tatiller diliyorum.

Bir eğitim-öğretim yılını daha başarıyla tamamlayıp ideallerine adım adım yaklaşıyorlar.

Geleceğimizin teminatı, umudumuz evlatlarımızın yolu açık olsun. 👏📚✏️

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) June 14, 2024
 
Geri
Üst