İş insanı galeriden lüks araç aldı: Çevirmede hayatının şokunu yaşadı

Otomobil

Moderator
6995c9150d5f87cad2709e4a.jpg

Alınan bilgiye göre, Bulancak'ta yaşayan iş adamı Dursun Karahasan, yaklaşık bir yıl önce bir oto galeriden noter aracılığıyla 2010 model Audi Q7 marka lüks cip satın aldı.

Altında panik sarmalı: 8 bin TL yükselişi gerçek olacak mı?

Noter işlemleri ve ekspertiz kontrollerinin ardından aracı teslim alan Karahasan, bir yıldır muayenesini yaptırıp vergisini ödeyerek aracını kullandığını belirtti. Karahasan, önceki akşam polis kontrolüne takıldığını ifade ederek "Hiçbir gerekçe söylenmeden araç hakkında yakalama kararı olduğu belirtilip çekiciyle otoparka götürüldü. Sonrasında yaptığımız araştırmada aracın gümrük tarafından arandığını öğrendik" dedi.

6995c93c0d5f87cad2709e4f.jpg

"19 KEZ SATILMIŞ ARAÇTA SORUN NASIL ÇIKMAZ?"

Aracın kendisinden önce 19 kez el değiştirdiğini öğrendiğini dile getiren Karahasan, "Bu aracı galeriden noter satışıyla aldım. Noterde, ekspertizde ve yaptığımız araştırmalarda hiçbir sorun çıkmadı. 2010 model ve 19 kez satılmış bir araçta bugüne kadar neden bir sorun görünmedi? Devletin noterine güvenip aldım. Galeriden noter aracılığıyla araç satın aldıysam benim suçum ne? Gümrükten hangi gerekçeyle yakalama çıkarıldığına dair de bilgi alamıyoruz" diye konuştu.

Avcılar’da markette skandal: Torbalar içine konularak İlçe Tarım Müdürlüğü’ne gönderildi

Geri