Magazin
Moderator
Eski İngiliz futbol yıldızı David Beckham (50) ile eşi, eski şarkıcı ve modacı Victoria Beckham’ın (51) dört çocuğunun en büyükleri olan Brooklyn (26) ve gelinleri, ABD’li oyuncu Nicola Peltz (31) ile kavgalı olduğu biliniyordu. Ama aile içindeki bu kavga ilk kez ilk elden açıklandı. Eşinin soyadını da kullanan ve ABD’de yaşayan Brooklyn Peltz Beckham, 16.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı açıklamada, annesi Victoria ve babası David Beckham’ı evliliğini yıkmaya çalışmakla suçladı. Annesiyle babasının kendisi ve eşi aleyhinde basını kullanarak yalan haberler yaydığını öne süren Brooklyn, ailesiyle barışmak istemediğini ama kendisini korumak ve gerçeklerin bilinmesi için bu açıklamayı yaptığını söyledi.
‘Eşimi istemediler’
Brooklyn Beckham, ailesinin başından beri eşi Nicola’yı istemediğini, annesi Victoria’nın kendisini Nicola’dan vazgeçirmek için eski kız arkadaşlarını devreye soktuğunu ama başarılı olamadığını açıkladı. Annesinin, Nicola’nın gelinliğini dikeceğini söyleyip son anda vazgeçerek eşini zor durumda bıraktığını belirten Brooklyn, “Düğünümde de ilk dansı Nicola ile yapmayı planlamıştık ama annem ortaya atılıp benimle dans ederek Nicola’yı engelledi ve bizi rezil etti.Annem bana şeytan dedi. Düğünden önce de ticarette ismimi kullanmamam için bana rüşvet teklif ettiler, reddedince maaşımı aksattılar. Babam da geçen yıl Londra’ya doğum günü partisine gitmemize rağmen Nicola’yı istemedi. Ben de partiye katılmadım ve bir daha görüşmedik” diye yazdı.
‘Tek dertleri Beckham markası’
Eşinin kendisini kontrol etmediğini, ailesinin artık sadece avukatıyla görüşebileceklerini belirten Brooklyn Beckham, “Ailem için önemli olan Beckham markası ve sponsorları. Bunun için sosyal medyada mutlu aile pozları paylaşıyorlar. Gösteriş amaçlıpaylaşımlar, samimiyetsiz ilişkiler doğduğum ailenin bir parçası ama ben gerçek mutluluk istiyorum. Annem 2022’deki düğünümüzü berbat ettiği için 2025’te yine bir evlilik töreni düzenleyip, mutluluğumuzu tazeledik ama ailemden kimseyi çağırmadık” dedi.
‘İlk kez eşimle huzur buldum’
ABD’li milyarder iş insanı Nelson Peltz ve eski model Claudia Heffner Peltz’in kızı olan Nicola ile Brooklyn Beckham, 2022’de Peltz’lerin Florida’daki malikanesinde evlendi. Annesi Victoria Beckham’ın düğünde bile oturma planı yüzünden sorun çıkardığını, kardeşlerinin kendisini Instagram’da engellediğini belirten Brooklyn Beckham, hep kontrol altında yetiştirildiğini, ilk kez eşinde huzur bulduğunu söyledi.