Magazin
Moderator
HABER MERKEZİ - Cihan Ünal ile Sabiş Kuzuoğlu’nun kızı olan oyuncu Irmak Ünal, uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Oyunculuk kariyerini noktalayıp Bali’ye yerleşen Ünal, bir süredir meme kanseri ile mücadele ediyordu.
Geçtiğimiz Ocak ayında hastalıkla mücadele ettiğini açıklayan isim şu ifadeleri kullanmıştı: 'Sonuçların ‘meme kanseri’ kelimelerini duyduğumda, yeni yılın ilk günüydü… ne sürpriz!” diyen Ünal, yaşadığı süreci “Hem çok zor, hem çok gerçek, hem de anlatması güç bir şekilde dönüştürücü'
"ASTRONOT GİBİYİM"
Yaşadığı zor günleri anlatan Ünal, paylaştığı fotoğraflara şu notu düştü: 'Geçen hafta, Pedro Almodovar’ın yönettiği bir Stranger Things sezonu gibiydi inan. Kaosun renkleri, beklenmedik sahne değişimleri ve ben… tüm o hengamenin içinde uzay kostümümle “güzel görünmeye çalışırken” aslında Allah yazılımımı güncelliyormuş. Neyse….Bir şekilde sağ çıktım… benim Bermuda Üçgenim sayesinde: çocuklarım ve ben, üç silahşörler olarak bir sınav daha verdik. Aydınlanmayla delilik arasındaki o ince çizgide kendimi tekrar tekrar buluyorum anlayacağınız. Asya topraklarında bir yerlerde, kahvemi yudumlayan şaşkın bir astronot gibiyim.'
"MUTLU OLMAYI BAŞARIYORUZ"
Ünal açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: 'Hareket ediyoruz. Öğreniyoruz. Gülüyoruz. Ve evet… gezegensel türbülans bizi yerle bir etmeye çalışırken bile mutlu olmayı başarıyoruz. Bir yudum daha al kahvenden canım… ha…. Aynen öyle'
Bengü ve Selim Selimoğlu barışıyor mu? Kalpli paylaşım merak uyandırdı