Yıllar süren küslük bitti! Demet Aklın gözyaşlarını tutumadı

Magazin

Moderator
692abb070a360c93d58fddf0.jpg

HABER MERKEZİ - Uzun zamandır devam eden Demet Akalın Berkay küslüğü sona erdi. Buluşmada duygusal anlar yaşanırken, ikili birbirine sarılarak barıştı. Kavuşma anlarında Demet Akalın göz yaşlarına hakim olamadı. Demet Akalın Instagram'dan yaptığı paylaşımda 'Ne güzeldi Cumartesi, çok özlemişim çok' cümlelerine yer verdi.

692abb550a360c93d58fddf2.jpg

KİMSEYLE KÜS GİTMEK İSTEMİYORUM DEMİŞTİ

Bir dönem Fatih Ürek ve Demet Akalın'ın arası 2021 yılında bozulmuştu. Katıldığı bir programda Fatih Ürek'in Akalın’ın Gelinim Mutfakta'dan ayrıldığını söylemesi üzerine ünlü şarkıcı 'O hiçbir şey bilmeden benim adıma ne konuşuyor!' diyerek ateş püskürüp Ürek’i adeta azarlamıştı.

692abb8c0a360c93d58fddf4.jpg

Ürek de Akalın için dedikoducu diyen Ürek 'Onun kötü gününde yanındaydım. Ama o benim ablamın cenazesinde bile aramadı. Sürekli dedikodu yapıyor. Milleti gömdüğünü de duyuyorum masalarda' ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz yıl da Akalın, 'Fatih o sivri dilli konuşmayı sever... Biz oturur, konuşuruz' diyerek Ürek'e zeytin dalı uzatmıştı.

22. Uluslararası Marakeş Film Festivali başladı! Kırmızı halıda boy gösterdiler

Fatih Ürek'in rahatsızlığını öğrenen ve aralarındaki küslüğün yakın zaman önce bittiğini söyleyen Akalın, 'İlk düşündüğüm şey iyi ki barışmışım oldu.' Korkularından bahseden ünlü şarkıcı 'Ölmeden vasiyetimi yapmak istiyorum. Kimseyle küs gitmek istemiyorum.' demişti.

Fotoğraftaki oyuncuyu tanıdınız mı? Şimdi reyting rekorları kıran dizide başrol

Geri