Bilet sitesi Tarkan aşkıyla çöktü

Magazin

Moderator
691e3ac0d24a59675f7dc66f.jpg

Son biletli konserini 2019 yılında Harbiye’de veren Megastarın, “16-17-20 ve 23 Ocak’ta Volkswagen Arena’da buluşuyoruz” sözlerinin ardından dün 11.00’da biletlerin satışa çıktığı site çöktü. Biletix.com’da yaşanan yoğunluk üzerine bekleme listesi 150 bin kişiyi aşarken, 7 bin TL’den başlayıp kategorisine göre 100 bin TL’ye kadar çıkan bilet fiyatları ise dudak uçuklattı. Dakikalar içinde dört günlük biletlerin tükendiğini gören bazı sosyal medya kullanıcıları yaşanan krize, “İlk girebilmek için sekiz kere alarm kurdum yine de alamadım”, “Tarkan aşkım çöktü” ve “Dördü de dakikalar içerisinde tükenmiş olamaz” yorumlarıyla isyan ederken, bazıları ise konser ücretine tepki gösterdi. Öte yandan biletlerin karaborsaya düştüğünü söyleyen vatandaşlar, “Hayranlarınız mağduriyet yaşıyor. Bu duruma ‘Dur’ de Tarkan” çağrısında bulundu.

Baba olacağını müjdelediği video ile başlattığı gizemli paylaşım serisine devam eden Tarkan, bu kez “Bu videolarım beni de çok güldürüyor. İşin gırgırı bir yana gerçekten ben de çok özledim” sözleriyle kendisini ti’ye aldı.

Geri