Yasak ilişki dehşeti! Evde karşılaştı, iç çamaşırı ile kaçarken öldürdü

Haberler

Moderator
691c185f7417390292e2d537.jpg

Olay, 15 Kasım günü saat 09.45 sıralarında Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kocası bir süre önce cezaevine giren B.G. (22), Baran B.(23) ile ilişki yaşamaya başladı. Sabah saatlerinde Baran B., B.G.'nin kaldığı eve gitti. Bir süre sonra eve gelen B.G.'nin ağabeyi D.A. (24), ikisini uygunsuz halde yakalayınca taraflar arasında kavga çıktı.

Baran B., üzerinde sadece iç çamaşırı ile dışarı kaçtı.

Bir aile yok oldu! Acılı abla anlattı: 'Doktor böyle bir zehirlenme görmedik' dedi

691c18d17417390292e2d539.jpg

İlginizi Çekebilir

Peşinden koşan D.A., şahsı sokakta yakalayarak defalarca bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Baran B.'yi hastaneye kaldırdı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kaçan D.A.'yı Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde saklandığı evde yakaladı.

691c19297417390292e2d53b.jpg

"BİR ANLIK SİNİR KRİZİYLE BIÇAKLADIM"

Emniyetteki ifadesinde D.A.'nın, "Eve geldim, onları birlikte görünce ‘sen kimsin' dedim. Baran bana bıçakla saldırdı. Bıçağı elinden düşünce kaçmaya başladı. Ben de bıçağı alıp kovaladım. Yakalayınca bir anlık sinir kriziyle bıçakladım" dediği öğrenildi.

Almanya Galatasaray'ın yıldızı Leroy Sane'yi konuşuyor: Herkesi susturdu

OLAY ANI KAMERADA

D.A.'nın, Baran B.'yi sokakta bıçakladığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

691c2dba7417390292e2d5bb.jpg

Görüntülerde, yarı çıplak halde sokakta kaçan Baran B'nin yere düştükten sonra, arkadan gelen D.A. bıçaklamaya devam ettiği anlar yer aldı.

Şüphelinin eve girip bisikletini aldıktan sonra olay yerinden kaçarken yerde yatan Baran B.'yi 1 kez daha bıçakladığı, 2 kadının ise yaralıya yardıma koştuğu görüntülerde yer aldı. (DHA)

Özel lisede skandal! Öğretmen, kadın tuvaletine gizli kamera yerleştirdi

Geri