Miss Universe 2025 karıştı! Tayland direktörü ve Meksika güzeli birbirine girdi: Basın toplantısında gözyaşları

Magazin

Moderator
690dc93636206bb89d509ca2.jpg

HABER MERKEZİ - Göz kamaştırıcı elbiseler, ışıklar, alkışlar... Ama Tayland'd düzenlenen Miss Universe 2025 sahnesinin arkasında bu kez büyük bir gerginlik var. Ön eleme töreninde Miss Universe Tayland direktörü Meksika güzeline sahnede bağırdı.

Leyla Tanlar'dan evlilik sorusuna ilginç yanıt: Üşengeçlik ile uzuyor

Meksika güzelinin tanıtım içeriklerini paylaşmadığını iddia eden Miss Universe Tayland direktörü, onlarca yarışmacının önünde ses titreyene kadar sert konuştu.

690dc7c136206bb89d509c90.jpg

Miss Universe Tayland direktörünün 'Konuşmayı bırak' diyerek sesini yükselttiği anlar canlı yayına yansıdı. Meksika güzeli tepki gösterince güvenlik çağrıldı. Ancak o anda birçok yarışmacı ayağa kalktı, bazıları Meksika güzelini desteklemek için salonu terk etti.

Miss Universe Tayland organizatörü Nawat Itsaragrisil, Meksikalı yarışmacı Fatima Bosch’a yönelik ifadeleri nedeniyle gelen tepkilerin ardından gözyaşları içinde özür diledi. Direktör aptal kafa demediğini zarar verdi dediğini öne sürdü.

690dc7f236206bb89d509c93.jpg

BASIN TOPLANTISINDA AĞLADI

Basın toplantısında gözyaşlarını tutamayan direktör kendisine baskı yapıldığını ifade etti.

YARIŞMADAN MEN EDİLDİ

Miss Universe organizasyonunun üst düzey yöneticilerinden Nawat Itsaragrisil sergilediği agresif tavırlar nedeniyle görevden alındı. Olayın görüntüleri sosyal medyada hızla yayılırken, çok sayıda yarışmacı protesto amacıyla etkinlikten ayrıldı.

Miss Universe Başkanı Raul Rocha, sosyal medyada paylaştığı videoda, Itsaragrisil’in yarışmanın 74. edisyonundan men edildiğini duyurdu. Rocha açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Nawat’ın Miss Universe 74. etkinliklerindeki katılımını sonlandırdım. Kadınlara yönelik saygı ve onur değerlerinin ihlal edilmesine izin vermeyeceğim. Fatima Bosch’a yönelik yaptığı hakaret, aşağılama ve güvenlik görevlilerini çağırarak bir kadını sindirmeye çalışması beni derinden öfkelendirdi. Nawat, artık durmalısın.”

İrem Derici'den şoke eden hareket! Neler oluyor? Evlenmesi bekleniyordu her şeyi sildi

Geri