Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor! Sultan'ın şüpheli hareketleri: Sorun yaşamak istemiyorum

Magazin

Moderator
6909ab8eaf6c89f5a1fb38bf.jpg

HABER MERKEZİ - Güllü öldüğünde kızıyla o evde olan Sultan anlattıkları kadar söyleyemedikleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Güllü'nün evinde o gece aslında neler yaşandı?

Kanal D'de ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta programı bir ilki gerçekleştirmiş ve Sultan Nur Ulu'nun ifadesine ulaşmış ve röportaj gerçekleştirmişti. Sultan Nur Ulu’nun Güllü’ye “Gül Anne” diye hitap ettiği gözlerden kaçmamıştı.

6909ab02af6c89f5a1fb38b9.jpg

''DÜŞME ANINI GÖRMEDİM''

Sultan Nur ifadesinde, "Döndüğümde Gül anne düşmüştü, düşme anını görmedim. Gül annem soğuğu sevdiği için pencereler hep açıktır. O gün herhangi bir tartışma olmadı. Gül annenin düşerken bağırıp bağırmadığını hiç hatırlamıyorum. O an şoktaydım. Aynı anda aynı cama döndük, Gül anne yoktu. Biz hemen koşarak aşağı indik. Biz o esnada oynuyorduk." demişti.

Çağatay Ulusoy'un kardeşinden set ziyareti! Ünlü isme benzerliği dikkat çekti

Neler Oluyor Hayatta ekibi Sultan ile röportaj gerçekleştirmişti. Olay anında evde olan Sultan'ın röportaj arkası görüntüleri ilk kez ekrana geldi. Ekibin röportajının yapmasının engellendiği görüldü. Sultan'ın ise röportaj sırasında müsaade isteyip Tuğyan'a baktığı ekrana yansıdı.

Daireler arasında gizli geçit var mıydı? Güllü'nün ölümünde yeni gelişme: Sultan'ın ifadesi ilk kez ortaya çıktı

SULTAN BİR ŞEY Mİ GİZLİYOR?

Sultan'ın bu hareketleri sonrası bir şey gizlediği iddia edildi. Sultan'ın röportajda, 'Bana olayla ilgili çok konuşma dediler' ve 'Sorun yaşamak istemiyorum' sözleri dikkatlerden kaçmadı.

6909ab72af6c89f5a1fb38bd.jpg

Şarkıcı Güllü'nün sır dolu ölümü! Olay gecesine şahit olmuşlardı: Kızı ve arkadaşı harekete geçti

KRİMİNAL RAPOR ORTAYA ÇIKTI

Şarkıcının düştüğü odadaki parkelerle ilgili zeminde Arap sabunu veya bebek yağı döküldüğü iddiaları araştırıldı. Parkelerle ilgili hazırlanan kriminal raporda, 'Arap sabunu, bebek yağının bulunmadığı ve zeminde herhangi bir kayganlaştırıcının olmadığı belirtildi. Öte yandan ev içi güvenlik kamera görüntülerinin analizinin yapılması için ayrıca TÜBİTAK'a da gönderildiği öğrenildi.

Content Video - Güllü'nün ölümünde şoke eden mesajlar! WhatsApp yazışmalarını kabul etti: Kızından tehdit iddiası

Geri