Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'de önemli açıklamalar

Haberler

Moderator
68e8e5ec3b681ccda512fad5.jpg

Rize'de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valilik Tören Alanı'nda, Yapımı Tamamlanan Tesis ve Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada açıklamalarda bulunuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Rize’nin tüm ilçelerindeki, köylerindeki kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum.
On beş aylık aradan sonra, sizlerle hasret gidermek üzere bugün bir kez daha baba ocağım, anayurdum, ata toprağım Rize’deyim. Sevdanız için, vefanız için, bize cesaret veren şu muhabbetiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

3 MİLYAR 184 MİLYONLUK ESER

20-21 Eylül’de yaşanan sel felaketi sebebiyle siz kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Metrekareye 355 kilogram yağışın düştüğü afet öncesinde ve sonrasında seferber olduk.
1.754 personel, 663 aracın yanına 5 helikopterle sel felaketine müdahale ettik. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun.

Aziz kardeşlerim, değerli hemşehrilerim; Millete hizmet yoluna çıkarken “Aşkla koşan yorulmaz.” demiştik. Aşkla çıktığımız bu yolda, 24 yıldır aşkla koşmaya devam ediyoruz.

Türkiye aşkımızla, memleketimize hizmet aşkımızla ilk gün nasılsak, bugün de aynı inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Yeni açılışlarla, bugün toplam 38 projemizin toplu açılışını, 2 projemizin de temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Toplam 3 milyar 184 milyonu geçen eserler milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Rize'ye sağlık alanında 7 Milyar 211 milyon liralık yatırım yaptık

68e8f0cc3b681ccda512fb03.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZELİLERLE SOHBET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını memleketi Rize'nin Güneysu ilçesindeki Merkez Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlarla sohbet etti.

Geri