Haberler
Moderator

CHP Eski Genel Başkanı Altan Öymen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Şampiyonlar ailesi! YKS Türkiye birincisi Ahmet Eren Özyurtseven konuştu
93 YAŞINDAKİ ALTAN ÖYMEN DÜN ENTÜBE EDİLMİŞTİ
Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi gören 93 yaşındaki Altan Öymen'in dün entübe edildi. Öymen bugün hayatını kaybetti.
Hastaneden yapılan açıklamada "Sayın Mehmet Altan ÖYMEN, 6 hafta önce akciğer kanseri tanısıyla hastanemizde başarılı bir akciğer operasyonu geçirmiştir ve 1 hafta sonra sağlıkla taburcu olmuştur. Ancak yaklaşık 15 gün önce viral pnömoni (akciğer enfeksiyonu) nedeniyle hastamız Sayın Mehmet Altan Öymen hastanemize tekrar yatırılmıştır. Akciğeer enfeksiyonunun hızla ilerlemesi sonucu gelişen solunum yetersizliği nedeniyle 3 gündür yoğun bakım ünitemizde takip edilen hastamız Sayın Mehmet Altan Öymen, bugün çoklu organ yetmezliği nedeniyle saat 14:38’de hayatını kaybetmiştir. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun" ifadeleri yer aldı.
ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Altan Öymen'in vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:
Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı, siyasetçi, gazeteci ve yazar Sayın Altan Öymen’in vefatını üzüntüyle öğrendim.
Sayın Öymen’e Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatına başsağlığı diliyorum.

NUMAN KURTULMUŞ’TAN ALTAN ÖYMEN İÇİN TAZİYE MESAJI
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş dahayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı, gazeteci ve yazar Altan Öymen için taziye mesajı yayımladı.
Kurtulmuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı, gazeteci ve yazar Altan Öymen’e Allah'tan rahmet; başta Öymen ailesi olmak üzere sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatına başsağlığı diliyorum."
Ayşe Tokyaz cinayetinde yeni gelişme: Aktif görevde olan bir polis gözaltına alındı