Son Haberler: Survivor İsmail Balaban baba oldu! İşte bebeğinin adı ve cinsiyeti.. İlk karesi geldi

Magazin

Moderator
68755eccc4317961fa402ffd.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor yarışmacılarından İsmail Balaban ve İlayda Şeker, Survivor 2021 sezonunda tanışmış ve arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüştü.

'Survivor Memnu' sözleriyle bomba etkisi yaratmıştı! Survivor 2025 şampiyonu Adem Kılıççı'dan yeni paylaşım

'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, Kasım 2022 yılında evlenmişti.Survivor 2025'in ilk bölümünde İsmail Balaban, eşinin hamile olduğunu açıklamıştı.

68755f51c4317961fa403004.jpg

BEBEKLERİNİN İSMİ BELLİ OLDU

Instagram'ı aktif kullanan İlayda Şeker, bebeklerine verecekleri ismi açıklamıştı. Sosyal medya hesabından Şeker, 'Bebeğinizin adı ne olacak kaç çocuk düşünüyorsunuz? sorusuna yanıt vermişti.

68755f64c4317961fa403007.jpg

Balaban ve Şeker, çiftinin bebeklerine 'İlis' adını verecekleri öğrenilmişti.

Tanyeli'nin eşinden duygulandıran paylaşım! 'Bugün evliliğimizin 12. yılı bitti'

AŞERDİĞİ YİYECEKLERİ AÇIKLADI

İlayda Şeker, Instagram'dan takipçileriyle sık sık soru cevap yapıyor. Hamile olan Şeker, bir takipçisinden gelen ''Canınız bir şeyler aşeriyor mu? Benim mandalina aşermişti'' sorusuna yanıt vermişti.

68755fa5c4317961fa40300a.jpg

Şeker, merak edilen soruya ''Çağla aşermiştim. Dün de rüyamda kanat gördüm, canım inanılmaz çekti. Bugün kanat yerim'' notunu düşmüştü.

Derya Uluğ paylaştı! Şimal'in şarkı söylediği anlar duygulandırdı

HOŞ GELDİN İLİS BEBEK

İsmail Balaban ve eşi İlayda Balaban, merakla bekledikleri kız bebeklerine 10 Temmuz 2025 günü kavuştu.
Eski Survivor şampiyonu Balaban, kızı İlis'le ilk fotoğrafını paylaşmıştı.

68755fcfc4317961fa40300d.jpg

Balaban paylaşımında 'Çok şükür evladımızı kucağımıza almak nasip oldu. Dinine, vatanına, bayrağına bağlı hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek nasip olsun inşallah' ifadelerini kullanmıştı.

68755fe8c4317961fa40300f.jpg

''İYİYİM MERAK ETMEYİN''

İlayda Balaban, doğumdan günler sonra sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan bir video yayımladı.

Çiçeği burnunda anne, gönderisinde; ''Beni sormuşsunuz. Çok iyiyim, çok teşekkür ederim. Harikayım, bomba gibiyim. O kadar iyiyim. Merak etmeyin. Sizleri seviyorum. Güzel dilek ve mesajlarınız için çok çok teşekkür ederim öncelikle. İyi ki varsınız. Dönemediğim olduysa kusura bakmayın. Telefonu elime alamıyorum bile. Çok güzel bir doğum geçirdim. Onu söyleyeyim öncelikle.'' diye konuştu.

Bestemsu Özdemir ve yeni sevgilisi Ersin Görkem'den ilk kare

Geri