Magazin
Moderator

HABER MERKEZİ - Ünlü sanatçı Demet Akalın son dönemde verdiği kilolarla konuşuluyor. Bu durum takipçilerinin de dikkatinden kaçmamıştı. Akalın, sosyal medyada kendisine yapılan bir yoruma, ''Zayıflama iğnesi oldum. Kilo vereceğim derken ölüyordum.'' diye yanıt verdikten sonra, zor günleri Kanal D habere anlatmıştı.
Cannes'da müjdeyi duyurmuştu! Başak Gümülcinelioğlu'nun bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Akalın, bir süre önce bıçak altına yatmıştı. Yağ aldırdı, 10 kilo verdi. Günden güne zayıflamaya devam eden şarkıcı, zayıflama iğnesi de yaptırmıştı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Bir kullanıcının 'Yıllardır spor yapan Ebru Şallı da bu kadar kas yok" yazması üzerine Demet Akalın'ın ölümden döndüğü ortaya çıkmıştı.
Yasmin Erbil'den duygulandıran paylaşım! 'Allah seni başımdan eksik etmesin'
Akalın; ''2 hafta yemek yiyemedim. Kusmaktan zayıflama iğnesi oldum. Ölümlerden döndüm bir daha tövbe.'' diyerek yaşadıklarını açıklamıştı.
BİKİNİLİ PAYLAŞIM
Şarkıcı, "Yaza girmeden önce liposuction yaptırdım. Doktorum altı kilo yağ aldı. 10 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek" açıklamasını yapmıştı.

Verdiği kilolarla dikkat çeken Demet Akalın, gittiği tatilden bikinili paylaşım yaptı. Instagram'dan son halini yayımlayan şarkıcıya takipçilerinden yorum yağdı.
Survivor 2025'te 3. oldu! Volkan'dan yarışma sonrası ilk paylaşım: Karakterimden taviz vermedim